Bor és étel harmóniája

Talán nem városi legenda, hogy minden borásznak van egy féltett évjárata, amit csak az arra érdemeseknek tartogat. Ha ezt nem is tudtuk meg a Nyitott Pince Napok borászaitól, de azt igen, hogy melyik a pincéjük zászlós bora, az, amelyikre a legbüszkébbek.

4 borász 1 kérdés: Hogyan lett borász?

Megkérdeztünk négy borászt, volt-e más foglalkozása mielőtt a szőlővel kezdett foglalkozni hivatásszerűen. Azonban erre a válaszra nem számítottunk:

Hogyan készül a bor?

Ha elképzelünk egy borpincét, bizony különböző fából készült hordók hosszú sorára, boltozatos, téglából készült földalatti, hűs helyiségre gondolunk, ahol a kedélyes borász lopótökből kínálja a nedűt.

Történetek a szőlőből

Borászoktól kérdeztük, mi a kedvenc, humoros vagy éppen megható történetük a szőlőből, azaz a birodalmukból.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább